Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

17 Μαρτίου 2022 10:45

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της λατρείας της στα γλυκά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της αγάπης της στα γλυκα που τις έχουν προκαλέσει διάφορες διαταραχές Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε νεαρή ηλικία ακόμα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

“Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών”.

Η πρώην παίκτρια του My style Rocks και επιτυχημένη influencer αναφέρθηκε στα νέα τηλεοπτικά της σχέδια και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα κάνει εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Στικούδη λέγοντας πως το τηλεοπτικό προϊόν θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό θα βρίσκεται το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα με την τραγουδίστρια.

«Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι,

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο»

Η πρώην παίκτρια του my style Rocks απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όχι μόνο για τις στιλιστικές της επιλογές και τις αναρτήσεις στα social media Αλλά κυρίως για την προσωπική της ζωή και το πολύκροτο διαζύγιό της με γνωστό πλαστικό χειρουργό με τον οποίον υπήρξε παντρεμένη.

Παρά το γεγονός πως το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο στις δημόσιες εμφανίσεις του πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσαν το

διαζύγιό τους αιφνιδιαστικά χωρίς κανένας να έχει υποψιαστεί πώς τα πράγματα στο γαμο τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο