Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση»

30 Απριλίου 2022 08:20

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση»

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάλεσε ο Θέμης Γεωργαντάς στο εξομολογητήριο του After Dark χθες το βράδυ κι εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του προσπαθώντας να «αγιάσει».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση».

Η celebrity κι επιχειρηματίας απάντησε με ειλικρίνεια σε όλα τα πικάντικα ερωτήματα του παρουσιαστή του OPEN.

Δήλωσε ότι δεν την ενοχλεί  να την αποκαλούν Barbie

«Εμένα με κολακεύει όταν με λένε barbie. Την έχω στο μυαλό μου ως κάτι πολύ ωραίο, αψεγάδιαστο».

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν την ενοχλούν τα σχόλια που γίνονται γι’αυτήν, τα οποία δεν είναι κάποιες φορές και τα καλύτερα απάντησε με ειλικρίνεια.

Θέλει να μένει το όνομά της στη δημοσιότητα

«Νομίζω ότι θέλω να ακούω το όνομά μου, και πολλές φορές η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Λες ότι, από το να περνάω τελείως αδιάφορη, εντάξει ας ακουστεί και κάτι κακό. Άρα, προτιμώ να μπαίνω και να βλέπω ανυπόστατες ειδήσεις για εμένα».

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι έχει αντιμετωπίσει περιστατικό ακραίας συμπεριφοράς από θαυμαστή που ήταν επίμονος και τρομαχτικός. Συγκεκριμένα αυτό κράτησε δύο χρόνια περίπου και στην αρχή της είχε φανεί αστείο. Ξεκίνησε μέσα από τα social media.
«Αυτά είναι πολύ συνηθισμένα γενικά στο προφίλ μου, να βλέπω haters να μου στέλνουν μηνύματα. Έχω ζήσει δυο τρία περίεργα σκηνικά. Υπήρχε ένας τύπος ο οποίος νόμιζε ότι έχουμε σχέση, δεν τον ήξερα καν. Είχα αρχίσει να φοβάμαι γιατί ο άνθρωπος το ζούσε μόνος του και στα άκρα. Μου έστελνε μηνύματα, με έλεγε μωρό του. Όλο αυτό κράτησε μπορεί και δυο χρόνια. Όλο το love story το ζούσε μόνος του. Δεν του απαντούσα, μου έστελνε κατεβατά.

Ήταν λίγο τρομαχτικό, στην αρχή το πήρα λίγο στην πλάκα, στην πορεία μπήκα σε σκέψεις. Σταμάτησε αφότου του έστειλα και εγώ κάποια πράγματα. Στην αρχή λες είναι ένας fan, αλλά όταν βλέπεις ότι το παρακάνει… Δεν μίλησα με κάποιον ειδικό, έβαλα το αγόρι μου να του πει να σταματήσει να με ενοχλεί, δεν ξέρω τι του είπε ακριβώς».