Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τον πρώην και τον νυν στην ίδια εκδήλωση

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 18:41

Μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο πρώην σύζυγός της αλλά και ο νυν σύντροφός της σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα έκλεψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Survivor 2 Στάθη Σχίζα ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της Αριστομένης Γιαννόπουλος

Και οι δύο  έχουν δείξει σε αρκετές περιπτώσεις τις ευαισθησίες τους απέναντι σε ευαίσθητα θέματα και αυτή τη φορά θέλησαν να στηρίξουν μία προσπάθεια αφιερωμένη στα ζώα που υποφέρουν στους δρόμους.

Η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη στα πλαίσια της δραστηριότητας της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας, πραγματοποίησε ένα ακόμη μοναδικό Charity Dinner για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – Save the Tails σε γνωστό στέκι της Αθήνας.

Η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα, εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί στο καταφύγιο κατά μέσο όρο 15 ζώα και κατά κύριο λόγο ηλικιωμένα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Με στόχο την καθημερινή μέριμνα για την φροντίδα των αδέσποτων, παρέχουν μέσω του καταφυγίου σίτιση, πόσιμο καθαρό νερό και φάρμακα, ενώ επίσης αναλαμβάνουν τη σίτιση και τις στειρώσεις γατών που βρίσκονται σε γειτονιές, την περίθαλψη αρρώστων ή χτυπημένων ζώων και τη φιλοξενία τους προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, η Σάσα Σταμάτη, ο Liam Ireland, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος.