Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλάει για τον Στάθη Σχίζα και «στάζει μέλι»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 14:13

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλάει για τον Στάθη Σχίζα και «στάζει μέλι»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και στη σχέση με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

«Τη προσωπική μου ζωή επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν»

«Από μικρή είχα μια απάθεια στις αρνητικές κριτικές, δεν μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι προσβολή γιατί από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι όλα στο πρόγραμμα. Παλαιότερα είχα ακούσει κάποιες ανακρίβειες σχετικά με τον χωρισμό μου, σχετικά με τον πρώην άντρα μου, τα οποία ναι μεν με ενοχλούσαν γιατί άγγιζαν το προσωπικό επίπεδο, προτιμώ να μιλάνε για την δουλειά μου. Τη προσωπική μου ζωή επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν».

«Το θεωρώ αστείο γιατί είμαστε στο 2022 και νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις, αυτά που έχω κάνει εγώ όμως, είναι πολύ συγκεκριμένα».

«Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω»

«Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένα υπέροχο άνθρωπος, πολύ δοτικός και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός και στο παιχνίδι κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται. Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα, με συγκίνησαν. Έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, είναι πολύ έντονα. Έχω δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να συμμετέχω στο Survivor, αλλά αφού δεν πήγα και φέτος που ήταν ο Στάθης, νομίζω δεν θα πάω ποτέ».