Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: μπήκε στη Φάρμα κι άρχισε το κυνηγητό

6 Μαΐου 2021 22:15

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: μπήκε στη Φάρμα κι άρχισε το κυνηγητό

… του κόκκορα! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η νέα αγρότισσα τις Φάρμας του ΑΝΤ1 γι’ αυτή την εβδομάδα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: μπήκε στη Φάρμα κι άρχισε το κυνηγητό. Μπορεί να άργησε αλλά τελικά είπε το ναι στον ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Η εκπομπή Το Πρωίνό έδειξε μερικά πλάνα από την αυριανή την είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Μπίλι ήταν αυτός που τη υποδέχτηκε κι ανέλαβε να την ξεναγήσει και να της δείξει τα κατατόπια. Βέβαια όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Αλεξάνδρα δεν έμεινε στις οδηγίες κι άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες. Το αποτέλεσμα ήταν να ελευθερώσει τον κόκκορα από το κοτέτσι.

Με αποτέλεσμα ο Μπίλι να αρχίσει το κυνηγητό, ώστε να τον επαναφέρει μέσα στο κοτέτσι. Εκείνη τον παρακολουθούσε ακίνητη, με τις ατάκες όμως να είναι επικές!

Η προετοιμασία που έκανε πριν μπει στη Φάρμα:

H Αλεξάνδρα έκανε βάρη, αερόβια, TRX και βέβαια, ήταν ακόμα πιο προσεκτική και τις τροφές τις οποίες κατανάλωνε. Η ίδια, είναι αθλητική και παλαιότερα, έκανε και pilates.

Η ξανθιά καλλονή, με ύψος 1,68 μ. και βάρος 53 κιλά, έχει τις ιδανικές αναλογίες στο σώμα της, τις οποίες διατηρεί με διατροφή και γυμναστική. Η Αλεξάνδρα τρέφεται υγιεινά, αποφεύγει τα τηγανιτά και τα λιπαρά και δεν καταναλώνει αλκοόλ.