Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: «Δεν περιμέναμε ένα ‘Survivor’ για να πάμε διακοπές»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Σεπτεμβρίου 2022 10:18

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησαν στα σχόλια για τις «χλιδάτες» διακοπές τους μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και είχαν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με τις διακοπές τους που… σκανδάλισαν κάποιους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Το καλοκαίρι φέτος ήμασταν σε πολύ χαλαρά νησιά. Οι διακοπές δεν ήταν χλιδάτες. Σε σπίτια φίλων μείναμε», είπε αρχικά η Παναγιώταρου.

«Δεν περιμέναμε ένα ‘Survivor’ για να πάμε διακοπές. Μετά το παιχνίδι ασχολούνται με τη ζωή μας και μου κακοφάνηκε», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας.

Και πρόσθεσε: «Έχω τα δικά μου χρήματα, δουλεύω από 16 χρονών. Δεν περίμενα έναν νικητή ‘Survivor’ για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το όνομα της Αλεξάνδρας το έχω κάνει τατουάζ από πέρυσι. Τηλεοπτικά είναι λίγο δύσκολο να είμαστε μαζί, είναι μακριά από έμενα το πρωινό».

Από εκεί και πέρα, η Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι οι δυο τους ετοιμάζουν κοινή επιχειρηματική κίνηση.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι ρωτήθηκε και για τη σχέση του, η οποία πάντως φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να δυναμώνει κάθε ημέρα που περνάει.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το «Survivor», με τον 30χρονο να αναδεικνύεται νικητής και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο, οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί και ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα σχόλια που κατά καιρούς ακούγονται.

«Όταν μαλώνουμε, εγώ κάνω την πρώτη κίνηση για να τα βρούμε. Εγώ ζηλεύω. Καημό το έχω να δω την Αλεξάνδρα να ζηλέψει», ομολόγησε ο Σχίζας.

«Μία φορά πέτυχα τον Στάθη να ψάχνει κινητό, τώρα δεν ξέρω τις άλλες», τόνισε η Παναγιώταρου.

Και συμπλήρωσε: «Έχω κάνει έναν γάμο, ο Στάθης έχει ένα παιδί, έχουμε απομυθοποιήσει αυτά που έχουμε ζήσει, τα αφήνουμε όλα στον χρόνο».