Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: στήριζαν ο ένας τον άλλο στα ριάλιτι – Τώρα φιλιούνται παθιασμένα παντού!

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 09:00

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: στήριζαν ο ένας τον άλλο στα ριάλιτι - Τώρα φιλιούνται παθιασμένα παντού!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψαν πως ήταν ζευγάρι πριν από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στο J2US και τη δική του στο Survivor

Την χρονιά που πέρασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μόνο επιτυχίες γνώρισαν. Αφού σάρωσαν τα τρόπαια με τις συμμετοχές τους στα ριάλιτι. Η πιο σημαντική νίκη όμως είναι η σχέση τους που πάει από το καλό στο καλύτερο. Πρόσφατα βρέθηκαν στο Romeo μαζί με τους υπόλοιπους Survivors και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και μπορεί να ήταν διακριτικοί για μεγάλο διάστημα, τώρα όμως ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά χωρίς να τους νοιάζει.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια τέτοια στιγμή και φυσικά σας την δείχνουμε.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο ΟΚ είπαν για τη στήριξη που έδειχναν ο ένας στον άλλο στα ριάλιτι που συμμετείχαν.

Αλεξάνδρα, τον παρακολουθούσες ανελλιπώς. Το ίδιο έκανε και ο Στάθης όταν διαγωνιζόσουν στο Just the 2 of Us, όπου βγήκες νικήτρια;

Στάθης: Τι εννοείς, αν την παρακολουθούσα; Συνέχεια μαζί της ήμουν.

Αλεξάνδρα: Με στήριζε πάρα πολύ. Υπήρχε τότε ένα περιβόητο τζιπ –το τζιπ του Στάθη– και έλεγαν «η Αλεξάνδρα έρχεται και φεύγει μέσα σε ένα χρυσό τζιπ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι μέσα». Είχε φιμέ τζάμια και δεν μπορούσαν να δουν ποιος κρύβεται μέσα. Ήταν δίπλα μου σε όλα τα live του J2US και φυσικά στον τελικό.

Στάθης: Στον τελικό έκανα ένα πακέτο τσιγάρα σε μία ώρα. Πιο πολύ άγχος είχα εγώ από την Αλεξάνδρα. Κι αυτό γιατί το είχα ζήσει μαζί της τόσο έντονα.

Αλεξάνδρα: Ήμασταν σπίτι, σκέψου, και με έβλεπε να χορεύω και να τραγουδάω συνέχεια. Μπορώ να σου πω ότι τότε η σχέση μας προχώρησε πολύ γρήγορα γιατί με παρακολουθούσε να τσαλακώνομαι. Δεν με έβλεπε όπως όλοι οι υπόλοιποι, ντυμένη και βαμμένη πάνω στη σκηνή, αλλά στο σπίτι με τις πιτζάμες να κάνω πρόβες.

Αλεξάνδρα, πώς ένιωθες βλέποντάς τον από την τηλεόραση;

Eίμαι πολύ προστατευτική με τα άτομα που έχω στη ζωή μου. Τους υποστηρίζω πιο πολύ απ’ ό,τι τον εαυτό μου. Αν ακούσω κακό λόγο, γίνομαι έξαλλη, σε σημείο που μπορεί να κάνω unfollow ή να σταματήσω να μιλάω σε κάποιον. Με τον Στάθη το είχα πάρει πολύ προσωπικά.

Τις πρώτες μέρες έρχονταν κάποιοι και μου έλεγαν «δεν θα μείνει πολύ γιατί δεν κάνει ριάλιτι και περνάει αδιάφορος». Νευριάζα πάρα πολύ. Στην προσωπική του ζωή είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και στο Survivor τον έβλεπα πολύ μαζεμένο. Ήθελα να πάω να τον πιάσω από το τσουλούφι και να τον ξεσηκώσω. Νευρίαζα που τον έβλεπα τόσο χαμηλών τόνων, γιατί ναι μεν είναι καλό παιδί, ήρεμος και ισορροπημένος, αλλά είναι πιο δυναμικός απ’ ό,τι έδειχνε.

Στην πορεία προσαρμόστηκε. Τελειώνοντας το παιχνίδι πολλοί από αυτούς που μου έλεγαν ότι είναι αδιάφορος ξεκίνησαν να λένε «εγώ από την αρχή τον υποστήριζα. Ήξερα ότι θα βγει νικητής». Ακούγοντάς τους σκέφτομαι «δες πώς τα φέρνει η ζωή».

φωτογραφίες:ndp