Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε στον χωρισμό με τον Αριστομένη»

Δημοσιεύθηκε: 18 Νοεμβρίου 2021 08:20
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε στον χωρισμό με τον Αριστομένη»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο The 2Night Show για την απόφασή της να συμμετέχει στο J2US και για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε στον χωρισμό με τον Αριστομένη».

«Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι. Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες. Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή.

Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε. Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμένα δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο βέβαια, δηλαδή ένας χωρισμός σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά εμείς δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη».

Advertisement

«Βλέπω ζευγάρια που χωρίζουν και ανεβάζουν σέλφι. Εμείς δεν είμαστε έτσι, γιατί τα λάθη πιστεύω ότι γίνονται εκεί, όταν κάτι είναι εν βρασμώ ψυχής». Είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν ισχύει για μένα το τώρα παντρεύτηκα πού πάω να χωρίσω. Αν αυτό σε κάνει να είσαι ευτυχισμένος. Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται πάρα πολύ και τώρα, επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι. Το βιώνω μόνη και δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, γαντζωνόμουν πάντα σε κάποιον. Είχα ανασφάλεια, δεν πατούσα στα πόδια μου». Συμπλήρωσε στο τέλος.

Advertisement