Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η φωτογραφία με τον άρρωστο πατέρα της – Δες την συγκινητική ανάρτηση της δημοσιογράφου

21 Νοεμβρίου 2020 20:10

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία πλέον ζει στη Σουηδία με την οκογένειά της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιστροφή του πατέρα της στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου επέλεξε να δημοσιεύσει δυο τρυφερά στιγμιότυπα κατά τα οποία τόσο η ίδια όσο και η κορούλα της, Μελίνα, αγκαλιάζουν τον πατέρα της που για μεγάλο διάστημα νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο και πλέον είναι κοντά τους.

«Περάσαμε την Παρασκευή στο σπίτι με τον μπαμπά μου που γύρισε από το νοσοκομείο. Πάλι. Και ακόμη κι αν είναι επικίνδυνο να τον επισκεφθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να είμαστε εκεί γι ‘αυτόν, καθώς αυτός, ο πρώην μπόξερ, καθαριστής και παίκτης είναι κολλημένος στο κρεβάτι. Η Μελίνα χαϊδεύει τον παππού της και μάλιστα τον ενθάρρυνε να περπατήσει τρία βήματα. Η ηρωική αδελφή μου Σόφια είναι εκεί καθημερινά και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν και τη μικρότερη αδερφή μου Δήμητρα! Μετά το δείπνο και το καθάρισμα περάσαμε από το σπίτι της μητέρας μου για να της δώσουμε ένα φιλί».

«Η φετινή χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο δεν είναι να σχεδιάζουμε και να αναβάλλουμε για ένα μακρινό μέλλον. Απλά κάνε το. Είχα ένα σχέδιο να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Η μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά», έγραψε στη λεζάντα της η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.