Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη – «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια…»

27 Ιανουαρίου 2021 17:00

Μετά την Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού και την Ευδοκία Ρουμελιώτη ακόμη μια ηθοποιός ξέσπασε εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ίδια έκανε πριν από λίγα λεπτά μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι λόγω της συμπεριφοράς και των ξεσπασμάτων που είχε ο Γιώργος Κιμούλης, εκείνη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση που θα πρωταγωνιστούσαν μαζί.

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης. Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα) Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime», έγραψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.