Αλέξανδρος Καζάκος: Ο «άγνωστος» 22χρονος γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Κόλλια

Δημοσιεύθηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2021 17:30
Αλέξανδρος Καζάκος: Ο «άγνωστος» 22χρονος γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Κόλλια

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη.

Μετά τον πρόωρο θάνατο της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος προχώρησε τη ζωή του και πλέον έχει φτιάξει μία αγαπημένη δεύτερη οικογένεια.

Τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια είναι παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Πρόκειται για τον 22χρονο Αλέξανδρο, τη 18χρονη Ηλέκτρα και τη 12χρονη Μάγια.

Ο Έλληνας ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν δημόσια όλοι μαζί σαν οικογένεια ήταν το 2019.

Η κοινή εμφάνισή τους έλαβε χώρα στην παράσταση «Ο φτωχούλης του Θεού». Η συγκεκριμένη παράσταση διεξήχθη στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλος από τον 22χρονο Αλέξανδρο. Ο τελευταίος μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα του.

Όμως, διαθέτει τη γοητεία που έχουν όλοι οι Καζάκοι από το σόι του πατέρα του. Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι αυτό όταν η Μαργαρίτα.

Οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, στο πλευρό της Μαργαρίτας ένιωσε ασφάλεια.

Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε ξανά, πέντε χρόνια μετά από το θάνατο της Τζένης Καρέζη.

Οι δυο τους απέκτησαν το μοναχογιό τους, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και σήμερα είναι πενήντα ετών.