Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Στο δρόμο με φωνάζουν αστυνόμο Κουράκο»

7 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Στο δρόμο με φωνάζουν αστυνόμο Κουράκο»

Ο αστυνόμος Κουράκος από τη «Γη της Ελιάς», Αλέξανδρος Μαρτίδης, μίλησε στην «Ελένη» για το ρόλο του και για όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Στο δρόμο με φωνάζουν αστυνόμο Κουράκο».

«Στο ξεκίνημα δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο συναρπαστικό το ταξίδι που ζω μέχρι αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε πιο δειλά ο ρόλος και μετά ανοίχτηκε και προχωράει ραγδαία». Σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Αυτό που δεν περίμενα όταν ήρθα στην Ελλάδα για γύρισμα, ήταν η αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον ρόλο». Ανέφερε ο κ. Μαρτίδης, λέγοντας ότι τον φωνάζουν «αστυνόμο Κουράκο» στο δρόμο.

«Τους αρέσει ο δυναμισμός που έχει ο χαρακτήρας του αστυνόμου και θεωρώ ότι η Ιουλία έρχεται και φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο του Κουράκου». Ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά μηνύματα που έχει λάβει από θαυμαστές της σειράς για την εξέλιξη που θέλουν να πάρουν τα πράγματα.

«Προσπαθεί να τη διεκδικήσει γιατί του αρέσει, την ερωτεύεται και τη θέλει πραγματικά». Προσθέτοντας ότι θα της κάνει και προτάσεις να τον παντρευτεί.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σημείωσε πως έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες για να καταφέρει να πετύχει.

Την… έκπληξη έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη ζωντανή σύνδεση με την «Ελένη». Εισέβαλε μπροστά στην κάμερα κι έδωσε τα δικά του μηνύματα για τη σειρά και τον συνάδελφό του.

«Αυτό το αγόρι να το αγαπάτε και να το προσέχετε, γιατί είναι σπουδαίο». Τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος μίλησε για απρόσμενες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς.

«Εγώ spoiler δεν κάνω, αλλά με τον Αλέξανδρο είμαστε στο σπίτι της Ιουλίας και μπαίνει ένας – ένας μέσα, ανάλογα με τη σκηνή». Συμπλήρωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.