Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Λένα Δροσάκη μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Λένα Δροσάκη μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου η σύζυγός του Λένα Δροσάκη κατέθεσε ως μάρτυρας.

«Η Λένα Δροσάκη κόντεψε να σπάσει τα δόντια της κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αρκετές ώρες, οπότε ο οργανισμός της αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Όταν ακούς από τη γυναίκα σου – τότε σύντροφό σου – μια συγκλονιστική ιστορία τα χάνεις. Είμαι και παραμένω δίπλα της από τότε» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η σύζυγός του: «Η Λένα πέρασε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας με τον ερχομό του παιδιού μας. Όπως κάθε οικογένεια έχουμε τα προβλήματά μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Το αντιμετωπίσαμε και η στάση μας το αποδεικνύει καθημερινά».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έβλεπες τον άνθρωπό σου να καταρρέει» - Η στιγμή που η Δροσάκη του είπε για τον Φιλιππίδη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έβλεπες τον άνθρωπό σου να καταρρέει» – Η στιγμή που η Δροσάκη του είπε για τον Φιλιππίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Μας» και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, Λένα Δροσάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερθεί και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου η σύζυγός του είναι μάρτυρας κατηγορίας.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει. Δεν είναι ταινία, είναι η ζωή. Έχω έρθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Καταλογίστηκαν και σε μένα πράγματα. Υπήρχε προσωπική διένεξη κάποια στιγμή. Δεν πήγα να καταθέσω. Όταν γίνεται κανονικότητα το να σε προσβάλλουν, κρατάς, κρατάς και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα όριο.

Μέχρι και το δικαστήριο το κατάλαβε αυτό. Ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ας μη το συζητήσουμε, έχουν ειπωθεί πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Δεν έχω βρεθεί σε καμία αντιπαράθεση» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Τρεις μήνες μετά το περιστατικό αυτό γνώρισα την Λένα Δροσάκη. Είχαμε μάθει ότι ο Φιλιππίδης αποχώρησε από μια παράσταση αλλά όχι περισσότερα πράγματα. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί. Έβλεπες τον άνθρωπό σου να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίζεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.