Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τη Δροσάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2023 11:01

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube.

Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός του, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο γιος τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του.

«Είμαι σε φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου.

Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα», είπε αρχικά ο Μπουρδούμης.

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι.

Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία.

Λένε ‘τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια;’. Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος».

Από την πλευρά της, πρόσφατα η Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπουρδούμη.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. Ακόμη.

Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε την τοποθέτησή της επισημαίνοντας: «Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας.

Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας».