Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 09:00

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους στον κήπο του σπιτιού τους μαζί με συγγενείς και φίλους

Ο μικρός Αναστάσης διασκέδασε με την καρδιά του στο πάρτι που διοργάνωσαν για τα γενέθλιά του οι γονείς του, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη.

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στη δουλειά τους για να ευχαριστήσουν τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής τους. Ο Μπουρδούμης junior διασκέδασε γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλιά του με ένα μοναδικό πάρτι.
Η Λένα Δροσάκη επιμελήθηκε τον στολισμό του κήπου του σπιτιού τους γεμίζοντάς το με δεινόσαυρους. Οι οποίοι ήταν και το θέμα του πάρτι. Ο μικρός Αναστάσης προσπάθησε να σπάσει την πινιάτα γελώντας, που ήταν κι αυτή ένας δεινόσαυρος.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράστηκαν την χαρά τους και με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Δημοσίευσαν φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι στο Instagram. Αλλά κι ένα βίντεο από το όμορφο απόγευμα που πέρασαν.

Ο ηθοποιός απαθανάτισε και μια πολύ τρυφερή στιγμή της συζύγου του με τον γιο τους. Όπου τους βλέπουμε να κάθονται αγκαλιά στο γρασίδι κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε πρόσφατα για τη Λένα Δροσάκη και την γνωριμία τους

«Την πρώτη φορά που τη συνάντησα δε μου έδωσε καμία σημασία. Την ήξερα σαν ηθοποιό δεν είχαμε γνωριστεί. Την ήξερα σαν ηθοποιό είχε βραβείο Μελίνα Μερκούρη την γνώριζα την πορεία της από μακριά.

Κάποια στιγμή πήγα να δω ένα έργο στο οποίο έπαιζε και το είχε γράψει ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα συνεργαστεί και ήμουν καλεσμένος. Πήγα είδα την παράσταση και στο τέλος πάω να δώσω συγχαρητήρια. Της είπα μπράβο μου είπε να ‘σαι καλά και έφυγε. Πέρασαν πολλά χρόνια που την ξανά συνάντησα εντελώς συμπτωματικά μέσω ενός φίλου και του κουμπάρου μας και κολλήσαμε. Από τότε τρεισήμισι χρόνια πλέον πορευόμαστε μαζί».