Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Το ότι κάποιος ασχολείται με την τέχνη, δεν σημαίνει πως τον κάνει καλύτερο άνθρωπο…»

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2021 14:15
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Το ότι κάποιος ασχολείται με την τέχνη, δεν σημαίνει πως τον κάνει καλύτερο άνθρωπο...»

Εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή (19/02) ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ και σχολίασε τόσο το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χώρο του θέατρου και τον αποκάλεσε ως «βιτρίνα με σκοτάδι», λέγοντας:

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει πολλές βιτρίνες. Μία πολύ ισχυρή βιτρίνα είναι αυτή του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε σε αυτόν τον λαμπερό κόσμο που έχει και πολλά σκοτάδια. Πριν ανοίξει το φως στη σκηνή, υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να περπατήσει στο σκοτάδι μέχρι να ανοίξει το φως. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε, είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς να βγει προς τα έξω»

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και να καταλάβεις ότι «όχι ως εδώ». Μπορεί να περιθωριοποιηθεί, αλλά δεν έχει να μασήσει κανείς τίποτα. Δεν πρόκειται να σου σταματήσει κάποιος την πορεία έτσι. Θα σε στενοχωρήσει, θα σε πονέσει, αλλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι».

Μια μεγάλη έκπληξη ωστόσο περίμενε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε από τον καλεσμένο του, να περιγράψει την πρώτη του γνωριμία με τη Λένα Δροσάκη.

Το πρόσωπο μάλιστα που τους είχε φέρει κοντά, ήταν ο κοινός τους φίλους και συνάδερφος, Άγγελος Μπούρας.

«Πηγαίνω να τη δω στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστούσε. Ήταν βράδυ Πρωτοχρονιάς, την βλέπω στην παράσταση, βλέπω και τον φίλο μου τον Άγγελο και μετά βγήκαμε μαζί και γνωριστήκαμε. Ήταν ακριβώς πριν δυο χρόνια. Βγήκαμε οι τρεις μας, μετά ο Άγγελος αποσύρθηκε και έτσι έγινε η πρώτη επαφή με τη Λένα. Στους 9 μήνες ήρθε και η εγκυμοσύνη» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Μπούρας μπήκε στο πλατό του After Dark αποκαλύπτοντας μάλιστα πως θα είναι ο κουμπάρος στον θρησκευτικό γάμο του Αλέξανδρου και της Λένας.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT