Αλέξανδρος Μπουρδούμης: βόλτα στην Αθήνα με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον γιο τους (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 09:10
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: βόλτα στην Αθήνα με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον γιο τους (φωτογραφίες)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό του 9 μηνών γιου της.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από περίπου 2,5 χρόνια, ερωτεύτηκε και έφτιαξε μια πανέμορφη οικογένεια.

Το… κονέ έγινε μέσω του φίλου του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Άγγελου Μπούρα, ο οποίος τότε συνεργαζόταν με την Λένα Δροσάκη στο «Όριεντ Εξπρές».

Ο Αλέξανδρος ρώτησε και έμαθε για εκείνη, βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση και στη συνέχεια έγινε η πρώτη επαφή.

Από τότε είναι αχώριστοι και εννέα μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους η Λένα έμεινε έγκυος στον αγαπημένο τους γιο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τους πρωτοστάτες της εξυγίανσης του καλλιτεχνικού χώρου. Και από εκείνους που δεν μασούν τα λόγια τους.

Στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Λένας. Η ηθοποιός μάλιστα ήταν μία από εκείνες που πρώτη έκανε καταγγελία στο ελληνικό metoo. Κατήγγειλαν μαζί με άλλες συναδέλφους της δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Οι καταγγελίες ήταν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και στηρίχθηκε απόλυτα από τον σύντροφό της.

Η οικογένεια Μπουρδούμη απόλαυσε τη βόλτα της στην Αθήνα, όπου τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός. Παράλληλα βρήκαν την ευκαιρία να μεταβούν και στη συνέλευση του ΣΕΗ.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.