Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Τα δύο τραγούδια που του αφιέρωσε η σύζυγός του μετά την κηδεία

Συντάκτης: Newsroom

16 Οκτωβρίου 2022 14:15

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Τα δύο τραγούδια που του αφιέρωσε η σύζυγός του μετά την κηδεία

Να διαχειριστεί τον ανείπωτο πόνο που της έχει προκαλέσει ο θάνατος του συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών τους Αλέξανδρου Νικολαΐδη προσπαθεί η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη η οποία το απόγευμα του Σαββάτου τον αποχαίρετησε μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους στην κηδεία του.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της στην οποία, μεταξύ άλλων, έγραφε «πραγματική ατυχία και δυστυχία, θα ήταν να μην σε είχα γνωρίσει αγαπημένε μου», η Δώρα Τσαμπάζη ανάρτησε δύο stories στο Instagram για να αφιερώσει δύο τραγούδια στον νικημένο από τον καρκίνο σύζυγό της.

Το πρώτο ήταν το τραγούδι του Alex Sid με τίτλο «Να με ψάξεις» για το οποίο η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε «κάθε στίχος και καρφί καλέ μου @alex_nikolaidis».

Το δεύτερο ήταν το τραγούδι «Πέτρα» το οποίο έχει ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή.

Όπως γράφει η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη «ο Νίκος Μωραΐτης, φίλος του Αλέξανδρου, έγραψε τους στίχους από το τραγούδι του γάμου μας, το Αντικριστά. Άθελά του πριν δύο χρόνια έγραψε και αυτό το διαμάντι και έμελλε με αυτό να σκιστεί η καρδιά μου σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) για δεύτερη φορά».

Ζωή Κρονάκη: «Ο Νικολαΐδης είναι φως για όλους μας»

Η Ζωή Κρονάκη ήταν η δημοσιογράφος στην οποία ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης παραχώρησε την τελευταία του συνέντευξη πριν από λίγο καιρό.

Η δημοσιογράφος Ζωή Κρονάκη δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ και τη θλίψη της για την απώλεια του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, την Παρασκευή, χάνοντας τη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η Κρονάκη εμφανίστηκε συγκινημένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στη 1» και μίλησε για τα όσα έγιναν όταν βρέθηκε με τον εκλιπόντα και τη σύζυγό του Δώρα Τσαμπάζη για τη συνέντευξη, πριν από περίπου πέντε μήνες.

Τότε παρουσίαζε την εκπομπή «Μαμά-δες» που προβάλλει η ΕΡΤ2 και είχε φιλοξενήσει το ζευγάρι.

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου, ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι φως για όλους μας. Εχθές με το που ‘έσκασε’ όλο αυτό το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ, γιατί η αλήθεια είναι ότι του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Πολλά τηλέφωνα, με πήραν συνάδελφοι για να με ρωτήσουν πώς ήταν εκείνο το διάστημα, πως τον είδα. Δεν καταλάβαμε τίποτα, δεν αισθάνθηκα τίποτα, το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας της κρατούσε το χέρι».

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι όταν ο Νικολαΐδης όταν μίλησε στην εκπομπή της, ήδη γνώριζε το πρόβλημα της υγείας του, όπως φυσικά και η σύζυγός του.

«Σε μία δεύτερη ανάγνωση προσπαθούσα να καταλάβω, γιατί ήρθε να μιλήσει. Πού βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο. Έχω την αίσθηση επειδή αυτός ο άνθρωπος πάντα ήθελε να αφήνει τη δική του παρακαταθήκη, έπαιρνε θέση σε σημαντικά πράγματα.

Ήρθε να μιλήσει για την οικογένεια, για το θεσμό, για τα παιδιά του, για το αθλητικό ιδεώδες, για την οπαδική βία», κατέληξε η Κρονάκη.