Αλέξανδρος Παρθένης: «Θα ξαναδήλωνα συμμετοχή στο Survivor – Με την πείνα δεν έχω θέμα»

7 Νοεμβρίου 2021 09:40

Αλέξανδρος Παρθένης: «Θα ξαναδήλωνα συμμετοχή στο Survivor - Με την πείνα δεν έχω θέμα»

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την πρεμιέρα του στο θέατρο αλλά και την εμπειρία του από το Survivror.

Αλέξανδρος Παρθένης: «Θα ξαναδήλωνα συμμετοχή στο Survivor – Με την πείνα δεν έχω θέμα».

Η Ναταλία Γερμανού τον προλόγισε με τα καλύτερα λόγια

«Τον αγαπώ αληθινά γιατί είναι από τους πιο γνήσιους, καλούς και πραγματικά έξω καρδιά και αστείους ανθρώπους. Και φέτος επιστρέφει στο θέατρο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Με πολλή χαρά υποδέχομαι μετά από πολύ πολύ καιρό σε εκπομπή μου τον Αλέξανδρο Παρθένη»
«Επειδή με τον Αλέξανδρο γνωριζόμαστε πραγματικά πολλά χρόνια θα σας πω, με το χέρι στην καρδιά, ότι η καλοσύνη είναι μια αρετή λίγο υποτιμημένη. Λέμε δηλαδή πολύ εύκολα «καλό παιδί αυτός» και το λέμε επιδερμικά! Είσαι γνήσια καλός άνθρωπος. Πραγματικά το εννοώ γιατί είναι τόσο σημαντικό να είσαι ένας ευθύς, καλός και δοτικός άνθρωπος και εσύ είσαι όλα αυτά τα πράγματα».

Η εμπειρία από τη συμμετοχή του στο Survivor

«Δεν υπήρχαν προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθησε το θέμα της υγείας το 2009, μετά ήρθε η κρίση, δεν υπήρχαν σίριαλ στην Ελλάδα, συγκυριακά δεν υπήρχε πρόταση. Η μόνη πρόταση που είχα ήταν το Survivor. Έφυγα πρώτος και δεν με γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν ένα πρότζεκτ που μου άρεσε πολύ. Θα ξαναδήλωνα συμμετοχή. Με την πείνα δεν έχω θέμα. Ο γιατρός μου όταν έμαθε ότι θα πάω ξεροκατάπιε. Ήταν απαγορευτικά κάποια πράγματα για εμένα. Το έζησα στο 100%, έστω κι αν ήταν μια εβδομάδα».

Για την θεατρική παράσταση «Αχ αυτός ο άντρας μου» είπε

«Δεν είχα άγχος στην πρεμιέρα. Ίσως και από το χώρο του μόντελινγκ και την πασαρέλα, με βοήθησε. Ήταν δημιουργικό το άγχος».