Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: πρωταγωνιστεί στις δύο κορυφαίες κωμικές σειρές της σεζόν

Δημοσιεύθηκε: 11 Νοεμβρίου 2021 20:15
Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: πρωταγωνιστεί στις δύο κορυφαίες κωμικές σειρές της σεζόν

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, μίλησε στο Mega Καλημέρα για την σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα που πρωταγωνιστεί, για την ζωή του και την απόφασή του να αφήσει την Αρχιτεκτονική σχολή για να γίνει ηθοποιός. Φέτος τον βλέπουμε παράλληλα σε δύο κανάλια αφού πρωταγωνιστεί και στην δημοφιλή σειρά ‘Ασε μας ρε μαμά.

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: πρωταγωνιστεί στις δύο κορυφαίες κωμικές σειρές της σεζόν.

«Ο Νικόλας είναι ένα παιδί 18 ετών που φεύγει από το χωριό του, το Κουδουνάρι, και πάει στην Αθήνα να σπουδάσει. Είναι παιδί που παλεύει να βρει τα πατήματά του και τον εαυτό του», είπε για τον ρόλο του.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στη Λάρισα, πήγε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και ύστερα βρέθηκε στην Αθήνα, αν και το όνειρό του ήταν να πάει στο εξωτερικό.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με την προφορά του Νικόλα και το είδε σαν μικρό challenge. Μερικές φορές «πετάει» στην καθημερινότητά του την προφορά του ρόλου.

«Όταν πέρασα στην αρχιτεκτονική, στο δεύτερο έτος της σχολής μου, είπα να ασχοληθώ με το θέατρο και πήγα στην δραματική σχολή», είπε.

Η οικογένεια και η καταγωγή

Ο ηθοποιός μίλησε και για την καταγωγή του. Οι γονείς του είναι από την Πολωνία και ο παππούς του είναι Έλληνες. Η οικογένειά του μετά την Πολωνία κατέληξαν στη Λάρισα. Ο ίδιος αγαπάει πολύ την αδερφή του και την έχει για πρότυπο. Οι σχέσεις με τους γονείς του είναι… διπλωματικές, ανάλογα με το τι θέλει.

Advertisement

Το φλερτ

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία κοπέλα είναι η αύρα της, η οποία φαίνεται από το βλέμμα, το χαμόγελο και τον τρόπο που κινείται.

«Το φλερτ από κοντά είναι μία κλασική αξία. Είμαι αρκετά επικοινωνιακός, αλλά μπορώ και πολύ εύκολα να κλειστώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ο έρωτας είναι μία δύναμη που μπορεί να σε ενεργοποιήσει. Όλοι θυσιάζουμε κάτι σε έναν έρωτα, οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα, θέλει πολύ θυσία και αγώνα από τους δύο, είναι μία μεγάλη πάλη και για τους δύο».

Οι φοβίες και οι παραξενιές

Ο Αλέξανδρος αναφέρθηκε και στις… παραξενιές του. Όταν περπατάει στον δρόμο με κάποιον θέλει πάντα να περπατάει από τα αριστερά.

Η μεγαλύτερή του φοβία είναι η μοναξιά.

«Ότι και να κάνουμε , όποιοι και να είμαστε, όπου και να θέλουμε να φτάσουμε, είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι», είπε και τόνισε πως δίνει μεγάλη σημασία στην φιλία.

Advertisement