Αλέξανδρος Σκουρλέτης: παραδέχτηκε τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 09:15

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ήταν ο καλεσμένους στο Night Out και απάντησε στις ερωτήσεις της ανάκρισης του Θεοχάρη Ιωαννίδη όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της εκπομπής

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν θα έκανε σχέση με κάποια από τις συμπρωταγωνίστριες του από τη Γη της Ελιάς. Μάλιστα η απάντησή του ήταν πως θα έκανε σχέση με την «Μυρτάλη», Αφροδίτη Λιάντου. Η οποία είναι και στην πραγματικότητα σε σχέση μαζί με τον ηθοποιό. Και όπως φαίνεται είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του.

Στην επόμενη στάση του «Night Out», ο καλεσμένος απογειώθηκε με ένα αεροσκάφος Cessna 172 για μια πτήση με εντυπωσιακούς ελιγμούς. Όταν επέστρεψεστο έδαφος, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δοκίμασε τα όριά του σε μια πίστα ράλι.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ρωτήθηκε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο πατέρας του. Ο οποίος είναι ο γνωστός σκηνοθέτης του θεάτρου, Γιάννης Σκουρλέτης. «Είναι δύσκολο, αλλά το αντιμετωπίζεις. Νομίζω όλα αντιμετωπίζονται. Θέλει αγάπη, δύναμη, πίστη και να μην τα παρατάς. Όλα ξεπερνιούνται πιστεύω». Εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Αυτό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας του τον έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρέπει να σκέφτεσαι και να καταλαβαίνεις τις σχέσεις που έχεις και να μην τα θεωρείς όλα δεδομένα».

Ο ηθοποιός έχει τον πατέρα του σαν πρότυπο και πάντα ρωτά τη γνώμη του

Αυτόν κάλεσε πρώτο για να ρωτήσει πως του φάνηκε ο ρόλος του στη Γη της Ελιάς. Ενώ πάντοτε στις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του στρέφεται προς την οικογένειά του. Όταν ρωτήθηκε για το άγχος της σύγκρισης τότε αποκάλυψε πως το άγχος σύγκρισης με τον πατέρα του και σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη, υπήρχε μόνο στο πρώτο έτος της σχολής. Μετά όπως αναφέρει κατάλαβε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να νιώθει έτσι. Μάλιστα, μια μελλοντική συνεργασία πατέρα και γιου είναι κάτι που επιθυμούν και οι δυο τους.