Αλέξανδρος Σκουρλέτης: παρών στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Αφροδίτης Λιάντου

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 10:05

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: παρών στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Αφροδίτης Λιάντου
Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Αφού συμπρωταγωνιστούν και στην πετυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Η Γη της Ελιάς στο Mega.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Mama Mia! για να χειροκροτήσει την παρουσία της αγαπημένης του, Αφροδίτης Λιάντου.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ, Mamma Mia, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου, στο City Garden Festival. Με έναν θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών επί σκηνής. Το κοινό διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες των ABBA και τις πολύ καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο θεαματικό μιούζικαλ είναι και η Αφροδίτη Λιάντου. Η όμορφη «Μυρτάλη» έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με τον ρόλο της στη Γη της ελιάς.

Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Με τον οποίο είναι ζευγάρι η Αφροδίτη Λιάντου, ύστερα από τη γνωριμία τους στην σειρά..

Ο ηθοποιός απόλαυσε την αγαπημένη του και μάλιστα, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram το οποίο συνόδευσε με μία κόκκινη καρδιά και ένα αστέρι.

Ο Αλέξης στη Γη της Ελιάς προσπαθεί να έχει τη Μυρτάλη δική του με κάθε τρόπο, ζωντανή ή νεκρή. Και η Μυρτάλη από την άλλη μεριά προσπαθεί να του ξεφύγει ζητώντας τη βοήθεια της μητέρας του. Για πολλά επεισόδια οι τηλεθεατές έχουν νιώσει την αγωνία των δύο πρωταγωνιστών. Ενώ η χημεία ανάμεσά τους είναι έκδηλη σε κάθε σκηνή.

Αυτή η συνθήκη βοήθησε να γεννηθεί ένας νέος έρωτας, που αναμένεται να απασχολήσει τα media το επόμενο διάστημα. Από τον Ιανουάριο ζουν τον έρωτά τους και πλέον δεν το κρύβουν.