Ενθουσιασμένος ο Γεωργούλης με τις Βρυξέλλες – η άφιξη στην Ευρωβουλή (φωτογραφίες+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 06/06/2019 18:30
Ενθουσιασμένος ο Γεωργούλης με τις Βρυξέλλες - η άφιξη στην Ευρωβουλή (φωτογραφίες+βίντεο)

Πάμε στοίχημα ότι θα… κλέψει τον τίτλο του «beau Grec», του «ωραίου Έλληνα» απ’ τον Νίκο Αλιάγα; Έφτασε περιχαρής στις Βρυξέλλες, στην Ευρωβουλή και βιντεοσκόπησε την άφιξή του. Και πώς να μην είναι περιχαρής ο Αλέξης Γεωργούλης, όταν για την επόμενη πενταετία θα παίρνει 25.000 ευρώ τον μήνα…  Ο ενθουσιασμός του είναι -και θα ήταν για τον οποιονδήποτε- τεράστιος.

Η «αναμετάδοση» της επίσκεψης στο Ευρωκοινοβούλιο

Με αυτό τον τρόπο, οι ακόλουθοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν την ευκαιρία να δουν την προσγείωσή του στη βελγική πρωτεύουσα, τα πρώτα του βήματα στο ευρωκοινοβούλιο, ενώ ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους θαυμαστές του και για τον καιρό, λέγοντας συγκεκριμένα ότι έχει καλό καιρός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι συγκρίνεται και με την Ελλάδα. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέγραφε, συνάντησε ένα φίλο του που ζει στις Βρυξέλλες, με τον οποίο ήπιαν μαζί καφέ στο Ευρωκοινοβούλιο.

TIP

Για να μπει ο Αλέξης Γεωργούλης στη λίστα με τους εκλεκτούς του λαού, προσπέρασε πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή, πολλά στελέχη της κυβέρνησης και τη Ραλλία Χρηστίδου. Να πούμε, τέλος, ότι έχει εκλεχθεί ως δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξης γεωργουλης βρυξελλες

Link εδώ

https://www.instagram.com/stories/highlights/18044924272137306/

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.