Ο Αλέξης Γεωργούλης ξανά ερωτευμένος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που του έκλεψε την καρδιά

Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 2019 19:00

Aνέλαβε τη θέση του κριτή στο «Your face sounds familiar» και κερδίζει τις εντυπώσεις στην αγγλική σειρά «The Durrells». Επίσης, τον βλέπουμε απ’ την ΕΡΤ στη «Οικογένεια Ντάρελ», αγγλική σειρά που διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κέρκυρα. Full season για τον Αλέξη Γεωργούλη και ο ηθοποιός φαίνεται πως είναι full και… ερωτικά.

Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου, που διατρανώνει τον έρωτά της με τον Κωστή Μαραβέγια, όπως λέγεται και ο ηθοποιός βρήκε την αντικαταστάτριά της. Τη λένε Κατερίνα Παπαμερή Παπαμερή, είναι στο τιμ Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 κρατώντας και εκτελεί και χρέη casting director.  «Ο Αλέξης και η Κατερίνα έχουν μια τρυφερή σχέση που απολαμβάνουν ιδιαίτερα! Αρχικά ήταν καθαρά επαγγελματική η επαφή τους, μα στη συνέχεια υπήρξε φλερτ, το οποίο… φούντωσε και εξελίχθηκε στην τρυφερή σχέση για την οποία κάνουμε λόγο!» γράφει η εφημερίδα «Real Life». Επικαλούμενη άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Το love story

Η εντυπωσιακή Κατερίνα φέρεται να είναι παράφορα ερωτευμένη με τον μέχρι πρόσφατα εργένη ηθοποιό. Και εκείνος μοιάζει να έχει βρει στο πρόσωπό της την τρυφερότητα και τη γλυκύτητα που αποζητούσε από καιρό… Το ότι είναι ζευγάρι είναι κοινό μυστικό στο «Παλλάς» όπου παίζει ο Αλέξης. Φυσικά στο πλατό του «Your face sounds familiar» που συμμετέχει ως κριτής. Οι δυο τους δεν δίνουν δικαιώματα. Προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φλας τη σχέση τους, όμως πόσο να μείνει…

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)