Τι Σεφερλής, τι… Γεωργούλης: ο Αλέξης θ’ αντικαταστήσει τον Μάρκο

Δημοσιεύθηκε: 17/01/2019 15:36
Τι Σεφερλής, τι... Γεωργούλης: ο Αλέξης θ' αντικαταστήσει τον Μάρκο

Τώρα τι σχέση έχει ο Μάρκος Σεφερλής με τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν ξέρουμε. Μόνον ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν οι ομοιότητές τους. Προφανώς δεν σκέφτηκαν έτσι οι υπεύθυνοι της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» -θα θυμάστε ίσως τι ντόρος είχε γίνει με την αναβολή της πριν τα Χριστούγεννα. Έτσι, αποφάσισαν στη θέση του Μάρκου, που, εννοείται, κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο να κάνουν πρόταση στον Αλέξη. Εκείνος δέχτηκε και… ιδού.

Ο μάλιστα ηθοποιός μίλησε  για τη συνεργασία αυτή. «Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά.Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό.

Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

ΤΙP

Λίγες ώρες μετά, ο Λάκης Λαζόπουλος που συναντήθηκε με τον ηθοποιό, πόσταρε story στο instagram «συστήνοντάς» μας τον πρωταγωνιστή της παράστασης «Ζητείται ψεύτης». Όσο για την αντικατάστασή του, ανακοινώθηκε απ’ την Κατερίνα Γκαγκάκη,