Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία»

Συντάκτης: Newsroom

15 Σεπτεμβρίου 2022 14:54

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία»

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε, μεταξύ άλλων και για το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν υπάρχει αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Όλα αυτά έρχονται για να προκαλέσουν μία αναμέτρηση και θέλουν να πουν ότι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν αυτά που κάνω. Όλα αυτά με αφήνουν όμως αδιάφορο. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, ενώ μίλησε εκτενώς και για την πρότασή του να φέρει στην Ευρωβουλή το πανευρωπαϊκό συνέδριο δυσλεξίας.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του και μιλώντας για το έργο του στην Ευρωβουλή είπε: «Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο Σπύρος».

Η μητέρα του και η σχέση του με την Εκκλησία

«Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» και έκανε λόγο για τη συνεργασία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκη, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».

Αλέξης Γεωργούλης: «Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα»
Αλέξης Γεωργούλης: «Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού συναντήθηκαν και θυμήθηκαν την πρώτη γνωριμία τους και για το overdose της δημοσιότητας που γνώρισαν στις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο podcast της Μαρίας Σολωμού για το διάστημα που βρέθηκε στο Λος Άντζελες, για την απόφαση να ασχοληθεί και με την πολιτική αλλά και για τον έρωτα και τη μονογαμία.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στη σχολή Ίασμος και στη συνέχεια σε ένα μπαρ όπου σύχναζαν ηθοποιοί όπου ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν μπάρμαν.

«Τώρα κάνω γυρίσματα για το My Big Fat Greek Wedding 3 της Νία Βαρντάλος στην Κέρκυρα και υποδύομαι έναν αγρότη. Δεν θα ερχόταν η ταινία αν δεν ήταν το ΕΚΟΜΕ» εξήγησε.

Όταν ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τον έρωτα είπε

«Ο έρωτας είναι το παρόν και η αγάπη το παρελθόν και το μέλλον. Όταν είσαι ερωτευμένος σκέφτεσαι το παρόν. Ο έρωτας είναι καταστροφικός γιατί μπορεί να ερωτευτώ κάτι άλλο και να τα καταστρέψω όλα. Δουλειά, οικογενειακές σχέσεις. Ο έρωτας έχει αυτό το απόλυτο, αποφασίζει μόνος του.

Μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης. Το σεξ μας δίνει την ψευδαίσθηση του τώρα. Έχω ερωτευτεί κάποιες φορές, το έχω “πληρώσει” πάρα πολύ ακριβά αλλά θα το ξαναέκανα.

Η καψούρα είναι πληγωμένος εγωισμός. Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα».

Επίσης τόνισε πως δεν πιστεύει πως υπάρχει “το άλλο μισό” στον έρωτα, γι’αυτό δεν το έχει ψάξει και ποτέ του.