Αλέξης Γεωργούλης: «Εξαφανίστηκε» από το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Συντάκτης: Newsroom

12 Μαΐου 2023 13:28

Αλέξης Γεωργούλης: «Εξαφανίστηκε» από το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», όπου η Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά ως «Τούλα Πορτοκάλος».

Οι περισσότερες σκηνές έχουν γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι η απουσία του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μάλιστα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Νία Βαρντάλος, ενώ το όνομά του απουσιάζει και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει το Imdb. Όπως θα δεις στο τρέιλερ, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι «εξαφανισμένος» ενώ υπάρχει περίπτωση να μην τον δούμε ποτέ στην ταινία.

Αλέξης Γεωργούλης: «Στημένη η καταγγελία για βιασμό», είπε σε φίλο του

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ένας από τους πλέον στενούς φίλους του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο ο ευρωβουλευτής πέρασε τις ημέρες του Πάσχα, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε βάρος του για βιασμό και κακοποίηση.

Ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση του, μετά τις δημόσιες αναφορές στην καταγγελία, με τον ευρωβουλευτή να τον διαβεβαιώνει ότι «δεν έχει σχέση αυτό με εμένα, είναι τελείως στημένο!» και μάλιστα να τον προετοιμάζει για τις διαστάσεις που αναμένεται να πάρει το θέμα τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ποιες ήταν οι τελευταίες σκέψεις πριν ξεσπάσει το φερόμενο σκάνδαλο;

Την τελευταία μέρα που ήμασταν μαζί στη Λάρισα, το Σάββατο, το Μεγάλο Σάββατο, οι τελευταίες σκέψεις ήταν ‘σήμερα που είναι μια μεγάληη μέρα, μια ιερή ημέρα, πώς θα βρεθούμε το βράδυ και μάλιστα ο ίδιος λόγω σεμνότητας, ενώ του είπα να πάμε μαζί στο ναό μου λέει, «δεν θέλω τώρα, θα είναι εκεί πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί πέρα, άστο καλύτερα, ας έρθω μετά». Εγώ ήμουν απ’ έξω από τον ναό, περίμενα, τελείωσε το Χριστός Ανέστη και μετά από μια ωρίτσα περίπου ήρθε και πήγαμε μέσα και καθίσαμε στον ναό σε ένα σημείο και κοινωνήσαμε.

Έχετε μιλήσει αυτές τις ημέρες;

Ναι, μιλήσαμε αμέσως μόλις άκουσα την είδηση, «Δεν έχει καμία σχέση αυτό με εμένα! Είναι τελείως στημένο!». Ήταν δηλαδή μια κίνηση αγανάκτησης και τι είναι αυτό τώρα; Τελείως στημένο, δεν έχει σχέση με εμένα! «Εννοείται», του λέω. «Δεν υπάρχει πιθανότητα κανένας από εμάς πιθανότητα να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι. «Τι είναι αυτό; Φοβάμαι ότι θα λάβει μεγάλη έκταση, φοβάμαι ότι θα το στήσει κάποιος, θα το φουσκώσει». Και πολύ σωστά το προέβλεψε! Με το που έγινε δηλαδή μια πρώτη κίνηση, μια πρώτη ανακοίνωση, βλέπετε ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη φασαρία. Το διαισθανόταν; Σαν να το γνώριζε; Πως κάποιες φορές έχουμε διαίσθηση ότι θα με βάλουν στο στόχαστρο; Ενοχλήθηκε.

Τώρα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, έχετε μιλήσει;

Ναι, έχουμε μιλήσει, έχουμε μιλήσει. Βλέπω σε κάτι κανάλια που λένε ή κάποιοι που γράφουν ότι το κάνει επίτηδες ή ότι είναι επικοινωνιακό τρικ. Θέλει να φανερωθεί η αλήθεια!

Τελευταία φορά πότε μιλήσατε;

Πριν από μερικές ημέρες, Δευτέρα θαρρώ, ήταν στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα. Αυτό που δεν ξέρουν οι άνθρωποι που τον έχουν δει τον Αλέξη μόνο στην τηλεόραση, όπως ήταν στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, ίδιος είναι και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει, δεν τον έχει δηλαδή σηκώσει ψηλά τον αμανέ λόγω του ότι έγινε γνωστός. Στο δρόμο τον χαιρετάνε διάφοροι, πάντα θα χαιρετίσει και έχει πάρα πολύ καλή ενέργεια. Έχει πάρα πολύ καλή αύρα. Δημιουργεί τέτοια εμπιστοσύνη, τέτοιο άνοιγμα καρδιάς, να αγκαλιάσει, να μιλήσει, να γελάσει με τρόπο βροντερό. Πολύ εξωστρεφής, πολύ ειλικρινής και προτιμά να πει κάτι και να είναι άστοχο ή να κάνει ένα λάθος ή να πει μια γκάφα, απ’ το να κάτσει και να το φτιασιδώσει για να ειπωθεί, να ακουστεί κάπως.