Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός…»

2 Φεβρουαρίου 2020 10:12

Γεωργούλης

Λίγες μέρες πριν επιστρέψει το «YFSF» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός τοποθετήθηκε, μέσα σε όλα, για το πλήθος αρνητικών σχολίων που έλαβε μετά την απόφαση να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του σόου του ΑΝΤ1.
Τι σου άφησε όλος αυτός ο καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar»;
Τίποτα δεν μου άφησε. Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω.
Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ.
Γιατί, όσος θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός.