Αλέξης Γεωργούλης: «Για τρεις μέρες κάνω «ξηρασία», δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα»

Δημοσιεύθηκε: 13/03/2020 11:37
Αλέξης Γεωργούλης: «Για τρεις μέρες κάνω «ξηρασία», δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα»

Μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και όσους τον άκουσαν έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός, ευρωβουλευτής και κριτής του YFSF, είπε πως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περίοδο «ξηρασίας», δηλαδή για τρεις ολόκληρες μέρες δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα, ούτε νερό…
«Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι, αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα.
Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό.
Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT