Αλέξης Γεωργούλης: Η δυσκολία με το «Γάμος αλά ελληνικά 3», το μουστάκι και η Μαρία Σολωμού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουνίου 2022 22:54

O Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στη νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» και αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στο φιλμ «Γάμος αλά ελληνικά 3» που γυρίζεται αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα.

Ο 47χρονος πρωταγωνιστής και ευρωβουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina» στον Alpha και αναφέρθηκε στον ρόλο του καθώς και στη γενικότερη εμπειρία του από αυτή τη δουλειά.

Όπως είπε, το δύσκολο δεν είναι η μεγάλη παραγωγή αλλά η διαφορετική γλώσσα. «Μιλάμε άλλη γλώσσα, την ώρα που μιλάμε δημιουργούνται συναισθήματα μόνο επειδή λέμε τις λέξεις. Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου», τόνισε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην ταινία θα υποδυθεί τον Πέτρο. «Μέχρι εκεί μπορώ να πω», είπε χαμογελώντας.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αφού πλέον έχει μουστάκι. Μάλιστα, αστειεύτηκε με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως το άφησε καθώς θα υποδυθεί τον… Super Mario.

Εκείνη στην αρχή τον πίστεψε. Όμως στη συνέχεια, της είπε πως η αλλαγή αυτή έγινε για τον ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Σημειώνεται πως ο Γεωργούλης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την πρωταγωνίστρια του φιλμ, Νία Βαρντάλος. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν στην ταινία «Έρωτας αλά ελληνικά», η οποία δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή. Όπως ανέφερε, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Σε άλλο, σημείο ρωτήθηκε για την πρόσφατη αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού ότι υπήρξαν ζευγάρι και σχολίασε: «Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν από το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι. Ούτε η Μαρία ούτε εγώ».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Νομίζω επειδή η προσωπική μου ζωή έχει γεμίσει με πράγματα που μου αρέσουν πάρα πολύ».