Αλέξης Γεωργούλης: Η σκληρή δίαιτα με την οποία χάνει κιλά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουλίου 2022 20:40

O Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε τη σκληρή δίαιτα που ακολουθεί προκειμένου να χάσει κιλά.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα κιλά του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ακραία μορφή δίαιτας που ακολουθεί και ονομάζεται «ξηρασία». Όποιος την έχει υιοθετήσει δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα για τρεις ημέρες!

Ο Γεωργούλης είπε αρχικά: «Αυτές τις μέρες κάνω ‘ξηρασία’ για τρεις ημέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα.

Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις ημέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα.

Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη ημέρα, έχω άλλη μία.

Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα. Είναι τα παιχνίδια σου κάνει το μυαλό σου και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό».

Και ο ηθοποιός κατέληξε: «Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ.

Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός.

Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων».

Από εκεί και πέρα, ο Γεωργούλης συμμετέχει στη νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» και αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στα γυρίσματα.

Ο 47χρονος πρωταγωνιστής και ευρωβουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina» στον Alpha και αναφέρθηκε στον ρόλο του καθώς και στη γενικότερη εμπειρία του από αυτή τη δουλειά.

Όπως είπε, το δύσκολο δεν είναι η μεγάλη παραγωγή αλλά η διαφορετική γλώσσα. «Μιλάμε άλλη γλώσσα, την ώρα που μιλάμε δημιουργούνται συναισθήματα μόνο επειδή λέμε τις λέξεις.

Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου», τόνισε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην ταινία θα υποδυθεί τον Πέτρο. «Μέχρι εκεί μπορώ να πω», είπε χαμογελώντας.