Αλέξης Κούγιας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Αν τα συγκεντρώσουμε μέχρι το μεσημέρι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αφεθεί ελεύθερος»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουλίου 2022 10:00

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσιαζόταν σαν προστάτης των φτωχών και τα βράδια ήταν σε dinner με όποιον πιο πλούσιο άνθρωπο υπάρχει στην Ελλάδα»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην δρομολόγηση της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι η υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έχει πάρει πολιτική χροιά.

«Μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα αυτή την υπόθεση η πολιτικοποίησή της. Όπως θυμάστε από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει για κατασκευασμένη υπόθεση και στο δικαστήριο αυτούς τους πέντε μήνες με στοιχεία αδιάσειστα μέρα προς μέρα κατά την αγόρευσή μου χρησιμοποίησα ένα γραπτό υπόμνημα 250 σελίδων όπου ανεδείχθη ότι συγκεκριμένοι «δημοσιογράφοι» στρατευμένοι όμως σε μια πολιτική παράταξη μέσα από τα ΜΜΕ κατασκεύασαν την υπόθεση αυτή με αρχικό στόχο τον κ. Λιγνάδη γιατί οι άνθρωποι αυτοί είχαν στενή προσωπική σχέση με έναν σκηνοθέτη και έναν περίεργο τύπο από την Γερμανία που ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να εξοντώσει τον Λιγνάδη.

Η απόφαση από πλευράς τακτικής δικαιοσύνης είναι αθωωτική για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είναι η μισή πλευρά είναι ολόκληρη. Θέλω να καταλάβετε ότι ο κ. Λιγνάδης ανέδειξε ότι η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη. Δυστυχώς οι πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος χρησιμοποιούν την Δικαιοσύνη. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί την έννοια της Δικαιοσύνης»