Αλέξης Κούγιας για την δίκη με Λαζόπουλο:Όσα έγιναν τη νύχτα του “ξυλοδαρμού”

Συντάκτης: Newsroom

5 Μαρτίου 2024 10:48

Για τις 11 Μαρτίου πήρε αναβολή η εκδίκαση της μήνυσης του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Αλέξη Κούγια σε β’ βαθμό στο Εφετείο. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο Πρωινό για τη διαμάχη του με τον κωμικό.

«Έγινε διακοπή της δίκης και πήρε αναβολή για τις 11 νομίζω. Το δικαστήριο κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος. Δεν την κάλεσε αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε, την κάλεσε για να πει τι αντιλήφθηκε ότι έγινε μεταξύ μας. Και παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, αυτό δεν έγινε καν δεκτό μέχρι τώρα κατά την επεξεργασία της υποθέσεως γιατί απεδείχθη ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Του έχω κάνει κι εγώ μήνυση για ψευδή καταμήνυση» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν Ρέμος και Βανδή. «Ήμουν με τη γραμματέα μου και τον σύζυγό της και ένα ζευγάρι ακόμα. Τον είδα μπροστά μου και πραγματικά σας το λέω, τον έψαχνα. Ήθελα πραγματικά αυτό να γίνει. Ήθελα ο ίδιος να αυτοεξευτελιστεί γι’ αυτά που έλεγε. Το μόνο που έκανα εκείνη τη μέρα ήταν να τον σηκώσω για να φανεί ότι είναι πιο κοντός από εμένα και κακώς μου έκανε αυτήν την τρομερή δυσφήμιση όλα αυτά τα χρόνια, πλήττοντας την προσωπικότητά μου» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχει πει τόσα πράγματα, έχει πει για τακούνια που ουδέποτε συνέβησαν. Εγώ φταίω που τότε δεν ήθελα να δώσω έκταση και να τον μηνύσω. Το είχα κάνει στο παρελθόν, μου είχε ζητήσει συγγνώμη αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους σαν τον Λαζόπουλο…» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας και κατέληξε στο ενδεχόμενο να του ζητήσει συγγνώμη: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Υπάρχει ειλικρινής συγγνώμη αλλά και η υποκριτική. Μεγαλώσαμε αλλά πρέπει κάποια πράγμα να αναδεικνύονται».