Αλέξης Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει ανικανοποίητο πόθο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 11:22

Στα… χαρακώματα εξακολουθούν να βρίσκονται ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο έχουν προηγούμενα.

Ο Κούγιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, λέγοντας: «Έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου.

Ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102. Δίνω μία μάχη κάθε μέρα, γι’ αυτό και φεύγω το πρωί στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση και γυρίζω με τη μεσημεριανή, κάνω θεραπεία το απόγευμα, πηγαίνω στο γραφείο μου.

Έχω μάθει να ζω από αυτήν την κατάσταση και από ό,τι μου λένε οι γιατροί ευτυχώς το πρόλαβα και μάλλον δεν θα πεθάνω από αυτό. Θα πεθάνω από κάτι άλλο στη ζωή μου, μακάρι να ζήσω αρκετά χρόνια».

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Λαζόπουλου. «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα… Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος σφαίρα βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα.

Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο».

Σημειώνεται πως ο Λαζόπουλος ευχαρίστησε τον Κούγια που παραδέχτηκε δημόσια ότι τον έδειρε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός απάντησε στα λεγόμενα του ποινικολόγου που ανέφερε πως ο Λαζόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους έχει δείρει.

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο. Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα… Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…», σημείωσε ο Λαζόπουλος.