Αλέξης Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ζήτησε συγγνώμη από τη σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 12:17

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε δημόσια για την κατάπαυση πυρών ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και την σύντροφό του η οποία πριν από λίγες εβδομάδες τον είχε καταγγείλει για βίαιη επίθεση εναντίον της.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφος του έκαναν δημόσια κοινή εμφάνιση με τον δικηγόρο της καταγγέλλουσας να δηλώνει πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όλη του την συμπεριφορά.

Ο Συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη Αλέξης Κούγιας διαψεύδει κατηγορηματικά τα λεγόμενα του δικηγόρου της αντίθετης πλευράς ξεκαθαρίζοντας πως ο τραγουδιστής ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη από τη σύντροφό του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

 

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι».