Αλέξης Παππάς: αλλάζει τελείως το προφίλ του Bachelor! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα με τον Βασιλάκο

13 Ιουλίου 2021 09:40

The Bachelor 2: άρχισαν τα όργανα στο ριάλιτι! Εντάσεις και άγριοι καβγάδες για τη στάση του Αλέξη Παππά

Ένα διαφορετικό Bachelor θα δούμε φέτος στον Alpha, όπως φανερώνουν οι πρώτες ενδείξεις. Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει πάρει… πολύ σοβαρά τον ρόλο του. Και θα ακολουθήσει έναν άλλο τρόπο προσέγγισης στις κοπέλες, συγκριτικά με αυτόν που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει για ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha, για τη σεζόν που έρχεται. Και ο Αλέξης Παππάς κερδίζει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το youfly.

Ο ηθοποιός και μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με τον ρομαντικό και πιο ευαίσθητο Παναγιώτη Βασιλάκο.

Έρχεται με άγριες διαθέσεις, για να δώσει ένα διαφορετικό ύφος στο ριάλιτι αγάπης.

Οι σκηνές θα είναι αρκετά πιο σκληρές και έντονες. Με τις παίκτριες μάλιστα να είναι πιο υποψιασμένες, έχοντας παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο.

Ωμές ατάκες, και διάλογοι που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν αντίστοιχα project εξωτερικού, πολύ πιο τραβηγμένα από το ελληνικό. Ο Bachelor, Αλέξης Παππάς, αλλάζει γραμμή και πάει πιο επιθετικά συγκριτικά με τον προκάτοχο του.

Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της, προέβη σε ανάλογες αποκαλύψεις: «Για τον νέο Bachelor να σας πούμε ότι ξέροντας ποιος είναι, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα της δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό επίσης. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης.

Είναι πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση»

O Alpha έχει επενδύσει αρκετά στο επερχόμενο Bachelor και ο Αλέξης Παππάς φαίνεται… πως θέλει να τους δικαιώσει.