Αλέξης Παππάς – αποκάλυψη: πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τον νέο Bachelor! Επιβεβαίωση του iciao για τις υπογραφές

21 Ιουνίου 2021 08:30

The Bachelor 2: Η γκάφα με τη φωτογραφία του Εργένη που πρόδωσε το μυστικό! Δεν πέτυχε το κόλπο του Alpha

Μπορεί να τηρείται σιγή ιχθύος, αλλά όλα είναι έτοιμα για να γίνει ο Αλέξης Παππάς ο νέος Bachelor. Όπως σας αποκάλυψε το iciao, όχι μόνο έχει δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής, αλλά έχει βάλει κιόλας την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Το iciao σας αποκαλύπτει ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο Bachelor. Τα οποία είχαν διακοπεί μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Χάρη Συντζάκη.

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον της παραγωγής. Παρόλο που ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων είχε πραγματοποιηθεί, η παραγωγή τον ανάγκασε σε αποχώρηση. Ανακοινώνοντας πως δεν ήταν αυτό που έψαχναν.

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να προκάλεσε ντόρο με τον χωρισμό του από την Αλέσια, αλλά πλέον δηλώνει έτοιμος να ερωτευθεί ξανά.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός και μοντέλο έθεσε τους δικούς του όρους για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. Θα παίρνει και ο ίδιος θέση στις δοκιμασίες.

Ο λόγος πίσω από αυτό, είναι να αποφευχθούν προβλήματα και παρατράγουδα που είδαμε πέρσι.

Στην εκπομπή είπαν ξανά ότι το συμβόλαιο του Παππά θα είναι χρυσό, αφού θα ανέρχεται στα 100.000 ευρώ. Πάντως, το συγκεκριμένο ποσό ακόμη δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.