Αλίκη Καραμανλή: Κομψή και λαμπερή, έκλεψε τις εντυπώσεις στην ομιλία του πατέρα της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουνίου 2022 13:30

Η κόρη του Κώστα Καραμανλή, Αλίκη, ήταν παρούσα στην πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην Αθήνα και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Η Αλίκη Καραμανλή, κόρη του άλλοτε πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησε την ομιλία του πατέρα της. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η οικογένεια, δηλαδή η σύζυγος του πολιτικού, Νατάσα Παζαΐτη και ο Αλέξανδρος, ο δίδυμος αδελφός της Αλίκης.

Το θέμα της ομιλίας του Καραμανλή ήταν «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών». Τα μέλη της οικογένειας στήριξαν τον πρώην πρωθυπουργό και τον χειροκρότησαν θερμά σε πολλά σημεία της τοποθέτησής του. 

H Αλίκη επέλεξε λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με έντονο μπλε σατέν πουκάμισο. Το κοστούμι της είχε μακρύ σακάκι και ψηλόμεσο παντελόνι.

Λευκό κοστούμι φόρεσε και η Παζαΐτη η οποία προτίμησε navy look, με εφαρμοστό κοστούμι. Το συνδύασε με μπλε σκούρο τοπ και πέδιλα με πλατφόρμες στην ίδια απόχρωση.

Υπενθυμίζεται πως η Αλίκη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα αντικείμενο που αγαπάει πολύ και την ενδιαφέρει.

Από τη δική του πλευρά, ο Αλέξανδρος σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο παιδιά γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου 2013. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι τα πιο διάσημα δίδυμα στην Ελλάδα. Και μάλλον δεν έχουν άδικο αφού οι φωτογράφοι και τα Μέσα Ενημέρωσης τα ακολουθούσαν από την παιδική τους ηλικία.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος ανέκαθεν έκλεβαν τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση της πρωθυπουργικής οικογένειας. Σήμερα, αμφότεροι είναι δύο αξιόλογοι έφηβοι. Κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, συχνά συνοδεύουν τους γονείς τους σε διάφορες εκδηλώσεις. Μία από αυτές έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2021 στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή την 47η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Βασικός ομιλητής ήταν ο Καραμανλής.

Ενίοτε, τέλος, η Παζαΐτη δημοσιεύει φωτογραφίες των δύο παιδιών της στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία είναι ενεργή.