Αλίκη Κατσαβού – Φοίβος Βουτσάς: επίσκεψη στη νονά Μάρθα Καραγιάννη

29 Απριλίου 2021 20:15

Αλίκη Κατσαβού - Φοίβος Βουτσάς: επίσκεψη στη νονά Μάρθα Καραγιάννη

Στο σπίτι των νονών του Μάρθας Καραγιάνη και Ντόρας Ντούμα βρέθηκε ο μικρός Φοίβος Βουτσάς μαζί με τη μητέρα του Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού – Φοίβος Βουτσάς: επίσκεψη στη νονά Μάρθα Καραγιάννη

Η Αλίκη Κατσαβού πήρε τον γιο της και επισκέφθηκαν τη Μάρθα Καραγιάννη και την Ντόρα Δούμα, ενόψει Πάσχα. Με τον μικρό να ευχαριστιέται παιχνίδι και αγκαλιές από τις δύο νονές του.

Ο μικρός γιος του «θρύλου» του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, απόλαυσε τις αγκαλιές της Μάρθας Καραγιάννης. Εκείνη με τη σειρά της χάρηκε την παρέα του βαφτιστηριού της.

Ο Φοίβος είναι περίπου 5 ετών, είναι το 5ο παιδί του Κώστα Βουτσά και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον «θρύλο» του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020, σε ηλικία 88 ετών.

Η Μάρθα Καραγιάννη τον τελευταίο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και παραμένει στο σπίτι της, ελαφρώς καταβεβλημένη. Για αυτό και η Αλίκη Κατσαβού επέλεξε να πάει το γιο της Φοίβο να επισκεφτεί τη νονά του αφού η ίδια δεν μπορεί.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου κι ο πεντάχρονος σήμερα Φοίβος πόζαραν στον φακό της Αλίκης. Η οποία λίγο μετά πόσταρε τη φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CONtVlDlvWo/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News