Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το εξοχικό της στον Θεολόγο

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 15:30

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το εξοχικό της στον Θεολόγο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή όμως την έζησε στο έπακρο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα σταρ μπορεί να είχε αμέτρητες επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως πάντα έβρισκε χρόνο για τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο επίγειος παράδεισος της ηθοποιού όμως δεν ήταν φυσικά στην Αθήνα αλλά στον Θεολόγο όπου και διατηρούσε εξοχική κατοικία και ήταν το ησυχαστήριό της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσαν μια φωτογραφία από το εξοχικό της Αλίκης στον Θεολόγο.

«Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη το 1975 στο Θεολόγο από τον προσωπικό της φωτογράφο και φίλο Κλεισθένη», διαβάσαμε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Κατερίνα Τερζοπούλου: Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο

Η Κατερίνα Τερζόπουλου μία από τις στενότερες φίλες της εθνικής Star και αποκάλυψε μία από τις άγνωστες ιστορίες με την ηθοποιό και τον σύντροφό της.

Η Κατερίνα Τερζόπουλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που γνώρισε από κοντά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τη λάμψη του κινηματογράφου

Έχεις συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους σταρ. Θυμάσαι κάτι από εκείνους που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη Γυναίκα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια. Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης. Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση. «Βρε, καλή μου» να της λέω «είναι δικό μου το ρούχο» –ένα τζάκετ Montana–, «είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω» της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη.

Τελικά το πήρε;

Όχι βέβαια. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που της είπε «όχι»… (Γελάει.)

Διατηρούσες καλή σχέση και με μια άλλη σταρ, την Έλενα Ναθαναήλ.

Καλά, η Έλενα είχε το πιο συμμετρικό πρόσωπο που έχουμε φωτογραφίσει. Και οι δύο πλευρές ήταν ίδιες, τρομερά εύκολη στη φωτογραφία, μαγική. Κουκλάρα, ελεύθερη, ζωντανή, χαρούμενη. Με την Έλενα τότε και τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον πατέρα του παιδιού της, κάναμε παρέα. Ή με τον Μπίλι Μπο. Καλλονός! Πηγαίναμε μαζί στο Παρίσι, του την έπεφταν οι πάντες – άντρες και γυναίκες. Τότε διασκεδάζαμε στη Régine και στο Les Bains-Douches, από τα θρυλικά clubs στο Παρίσι, και γινόταν πραγματικά χαμός. Και εκείνος προσπαθούσε να μη δυσαρεστήσει κανέναν και το απέφευγε με τόσο ωραίο τρόπο. Του άρεσε που άρεσε. Ήταν –πίστεψέ με– πάρα πολύ ωραίος! Κάναμε διακοπές στη Μύκονο, είχαμε σπίτι εκεί, βγαίναμε, ξενυχτoύσαμε.