Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πουλήθηκε το εξοχικό της στον Θεολόγο- Δείτε πώς είναι σήμερα

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2024 10:04

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η απόλυτη και αγαπημένη Ελληνίδα σταρ, που το κοινό λατρεύει να βλέπει μέχρι και σήμερα τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, είχε μια μεγάλη αγάπη, το εξοχικό της στον Θεολόγο.

Πρόκειται για ένα κτίσμα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πισίνα.

Στο εξοχικό της στον Θεολόγο, περνούσε στιγμές ξεγνοιασιάς, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι καλοί της φίλοι ταξίδευαν μέχρι εκεί για να τους φιλοξενήσει.

Στο σπίτι μπήκε πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, είχε μετανιώσει που αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το σπίτι αυτό πλέον ανήκει σε έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει δείξει μεγάλο σεβασμό στην ιστορία του και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση. Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή και είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχουν φυσικά φανεί σημάδια εγκατάλειψης.

Δείτε το παρακάτω:

aliki-theologos-(2).jpg