Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Μανταλένας»

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαΐου 2023 15:30

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Μανταλένας»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε στο Instagram, στο λογαριασμό που διατηρεί με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μια φωτογραφία της μητέρας του από τα γυρίσματα της «Μανταλένας».

«Μια σπάνια φωτογραφία στα γυρίσματα της Μανταλένας στην Αντίπαρο το 1960», αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

Καλεσμένος στο πλατό του «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ηθοποιός και βιογράφος μίλησε για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», δηλώνει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο», τονίζει ο ηθοποιός.

«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», επισημαίνει.

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε», περιγράφει ο ηθοποιός.

«Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.