Αλίνα Κωτσοβούλου: «Ο ρόλος της Άννας δεν υπάρχει στο βιβλίο του Σασμού»

8 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Ο ρόλος της Άννας δεν υπάρχει στο βιβλίο του Σασμού»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Μίλησε για την οικογένεια της με τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, για τους ρόλους που έχει παίξει, για την αγάπη της για το τραγούδι και φυσικά για τον Σασμό.

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Ο ρόλος της Άννας δεν υπάρχει στο βιβλίο του Σασμού».

«Οι γονείς μου διάβαζαν το Πόλεμος και ειρήνη όταν ήταν έγκυος η μητέρα μου και με βάφτισαν Ελένη – Αλίνα. Δεν με φώναξαν ποτέ Ελένη. Η γιαγιά μου η Υπατία ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών. Μου έλεγε ότι φαινόταν ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Η μαμά μου ήταν τραγουδίστρια στη χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Τραγουδάω, έχω τραγουδήσει στη Λυρική. Τώρα κάνω κλασικό τραγούδι».

«Μετά το Safe Sex ενώ μου έγιναν προτάσεις να κάνω τη Ρωσίδα νόμιζα ότι δεν πρέπει να το κάνω. Λάθος μου. Θα είχα δυο δουλειές παραπάνω και πέντε φράγκα στην άκρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε στις Άγριες Μέλισσες, που ήταν και η πρώτη της επαφή με την casting director του Σασμού.

Ο Σασμός και ο ρόλος της Άννας

«Με το που μου είπαν ποιοι θα συμμετέχουν είπα “ναι”. Ακολούθησα και τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Κωστόπουλο που έχει μία αντράλα».

«Παρότι κυκλοφορώ με φόρμες και γυαλιά με αναγνωρίζουν και μου μιλάνε για τη σειρά».

«Οι φίλες μου έχουν πάθει Λάλωση. Εμείς δεν έχουμε πολλές σκηνές μαζί. Τον τρολάρουμε πολύ στο γύρισμα». Δήλωσε για τον ρόλο του Δημήτρη Λάλου.

«Μου περιέγραψαν αυτόν τον ρόλο ότι είναι η γυναίκα ενός αυταρχικού άντρα, δύσκολου και τραχύ, που τον υποδύεται ο Στάθης Μαντζώρος εξαιρετικά. Είναι η μητέρα ενός πολύ ιδιαίτερου παιδιού που είναι διάνοια του Μανώλη και της Θοδώρας, της Δανάης Παππά, που είναι μια καλλονή και που ανακατεύει όλο το χαρτί. Διάβασα το βιβλίο αλλά στο μυθιστόρημα δεν είχε τον ρόλο μου σαν υπόσταση»

«Δεν κάνω προφορά στη σειρά γιατί θα με πετάξει έξω. Πολύ λίγο, μαλακά. Μου βγαίνει φυσικά επειδή ακούω και τους άλλους. Όταν ήρθαν τα σενάρια ανακάλυψα σιγά σιγά αυτήν τη γυναίκα και τη βοήθεια των σκηνοθετών μας. Χαίρομαι που κάνω αυτόν τον ρόλο, μου είναι δύσκολος και κόντρα σε πολλά κομμάτια του χαρακτήρα μου. Μια γυναίκα παθητική και κάτω από τον σύζυγο. Τραβολόγησε π.χ. ο Γιώργης την κόρη μας και εμείς τον βλέπαμε. Δεν θα το έκανα με τίποτα, θα του είχα φάει το λαρύγγι. Το δύσκολο είναι ένας άνθρωπος καλλιεργημένος σαν εμένα να το κάνει, ακόμα προσπαθώ»

Ο κόσμος λυσσάει βέβαια, βρίζουν εμένα τον πατέρα της Θοδώρας»