Δυναμίτης Άλκις Κούρκουλος: «Δεν έγινα ηθοποιός για να μιλάω για προσωπικά, ούτε για τους γονείς μου»

19 Δεκεμβρίου 2018 19:03

Καταπέλτης Άλκις Κούρκουλος: «Εκνευρίζομαι πολύ με τους αδιάβαστους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι πλειοψηφία. Έρχονται να σου πάρουν μια συνέντευξη και δεν έχουν ιδέα ποιος είσαι, τι κάνεις, που παίζεις.»

«Αυτό με τον πατέρα μου, έχω κουραστεί. Είναι δυο άνθρωποι και μιλάνε και λέει “ο πατέρας του τι κάνει”; “Πέθανε”. “Ωχ! Συγγνώμη, δεν το ήξερα!”, λέει ο άλλος. Έρχονται με ρωτάνε για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου. Για σένα είναι ο Νίκος Κούρκουλος. Η απάντησή μου ξέρεις ποια είναι;»
«Χεσ…α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος! Δεν έγινα ηθοποιός για να μιλάω για προσωπικά μου, ούτε να μιλάω για τους γονείς μου, τον πατέρα, την μάνα μου και οποιονδήποτε. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν έτσι την δουλειά τους, εγώ κάνω αλλιώς την δουλειά μου. Δηλαδή, πιστεύω ότι η προσωπική μου ζωή (…) εγώ θέλω να την διαφυλάξω». Όλα τα παραπάνω είπε ο ηθοποιός σε ρεπόρτερ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

TIP
Με την Ευγενία Δημητροπούλου, επίσης ηθοποιό ως γνωστόν, έχουν χωρίσει. Βίωσαν την πρώτη κρίση στα τέλη της περασμένης άνοιξης και παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης το καλοκαίρι, δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια, μέσα στο φθινόπωρο, οδηγήθηκαν αθόρυβα σε οριστικό χωρισμό. Σημειώνουμε ότι την Ελένη τη γνώρισε τον Μάιο του 2014 και του ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Και γι’ αυτό επέλεξε ξανά να μιλήσει στην εκπομπή της.