Άλκις Κούρκουλος: «Παθαίνω κρίσεις πανικού, κάνω ψυχανάλυση»

18 Δεκεμβρίου 2018 16:35

Η αλήθεια είναι πως τον Άλκι Κούρκουλο έχω χρόνια να τον δω, όμως στα φεγγάρια που κάναμε παρέα -μέχρι το 22016- τον είχα ζήσει. Αρκετά. Είναι αυθόρμητος, καίτοι Αιγόκερως, μιλάει, σου λέει τα «θέματά» του. Δεν τον διακρίνει καμία σνομπαρία. Είναι ταλαντούχος. Γλυκύτατος. Προσηνής. Το ίδιο και η πρώην αγαπημένη του Ευγενία Δημητροπούλου (φωτ. κάτω)- και να σου πω εδώ πως είχε γίνει και… DJ για χάρη του καλού της στο «Six», που είχε με τον φίλο του, σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως έχοντας στήσει κουβέντες -παρέα και με τη Βίκυ Κουλιανού και τον επίσης ηθοποιό, Ηλία Αλεξάνδρου- ενίοτε ως το πρωί, κυριολεκτικά, ενοχλήθηκα για την δύσκολη κατάσταση που περνάει. Με στεναχώρησε ο Άλκις. Γιατί είναι αξιέπαινος για ό,τι κάνει. Και με το παραπάνω. Ξεκίνησε ψυχανάλυση, είπε ο ίδιος, καθώς αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. Αποφάσισε, λοιπόν, να το αντιμετωπίσει. «Ξεκίνησα πριν από χρόνια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσω το άγχος και τις κρίσεις πανικούΑκόμα παθαίνω κρίσεις πανικού λόγω του στρες και επειδή παίρνω τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι ίσως είναι», ανέφερε.

Πρόσθεσε, δε: «Παρά το γεγονός ότι φαίνομαι ένας άνθρωπος ήρεμος, με αργούς ρυθμούς μέσα μου, οι ρυθμοί είναι πολύ πιο γρήγοροι».

Η πραγματικότητα είναι πως ο Άλκις -και συντοπίτης, Κερκυραίος- σε αντίθεση με την «κορφιάτικη φάρα» μας, δεν γελάει πολύ. Προσωπικά, νιώθω πως είναι στα καλύτερά του όταν παίζει μουσική. Σα να χαμογελάει ολόκληρος. Και είναι κάτι που θα σου επιβεβαιώσουν οι περισσότεροι απ’ αυτούς που τον γνωρίζουν.

Η «συνταγή» μου, λοιπόν, αγαπημένε, όπως θα σου έλεγε και η Ava Gardner, ναι, ναι, η θρυλική Ava, είναι έτσι απλά κάθε μέρα ν’ ακούς μουσική. Ό,τι σε φτιάχνει. Και να μιλάς -πάντα- για ό,τι σου συμβαίνει. Πάντα όμως. Καλά Χριστούγεννα!

Ντονατέλλα Αδάμου