Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία της Πάρου

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 16:00

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία της Πάρου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνεχίζει την περιοδεία της και σήμερα, βρίσκεται στην Πάρο, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη συναυλία που θα δώσει.

Η ερμηνεύτρια φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα. Το ίδιο έκανε και σήμερα, όπου επισκέφθηκε μια από τις όμορφες παραλίες της Πάρου ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία.

«Θάλασσα κρύσταλλο στα μπλέ του Θεού !!» έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σταμάτης Κραουνάκης: «Εύχομαι στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Mega Καλημέρα.

Και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παλιότερη κόντρα του με τη Μαρινέλλα.

Αλλά και το ότι δεν μιλάει εδώ και καιρό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Με αφορμή τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στην παλιότερη κόντρα με την Μαρινέλλα που είχε διασκευάσει χωρίς την άδειά του τη «Μαλάμω».

«Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ.

Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη. Εύχομαι στην Άλκηστη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει.

Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί την σχέση της με την κοινωνία. Νομίζω την έχει χάσει.

Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε.

Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: η Σύρα της έχει πάρει τα μυαλά (φωτογραφίες)

Μια πανέξυπνη γάτα μας περιγράφει σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram η αγαπημένη ερμηνεύτρια των μεγάλων μουσικών επιτυχιών. Την έχει ονομάσει Σύρα από τον αγαπημένο της προορισμό, το νησί της Σύρου, όπου άλλωστε βρίσκεται η ασπρόμαυρη γατούλα. Η Άλκηστις έχει φροντίσει μάλιστα και για την υγεία της, αφού την πήγε στον κτηνίατρο για τα απαιτούμενα εμβόλια και την τοποθέτηση τσιπ. Την περιγράφει με πολύ αγάπη για τις ικανότητές της στο ψάρεμα, αγαπημένη ασχολία και της ίδιας, την εξυπνάδα της και την ανεξαρτησία της. Δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι η Σύρα βρήκε στην Άλκηστη τον άνθρωπό της, αφού η τραγουδίστρια δηλώνει πως μετά την καραντίνα θα την πάρει για να μείνει μαζί της.