Σπύρος Φωκάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Άλλη μία μάχη για την υγεία του δίνει ο Σπύρος Φωκάς τις τελευταίες μέρες. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η […]
5 Ιανουαρίου 2022 19:26
Almopia Terra
Το κόκκινο πιπέρι Αριδαίας ή αλλιώς “πιπεριά Mπαχόβου” καλλιεργείται στην γη Αλμωπίας για πάνω από 100 χρόνια. Με αφορμή τον “κόκκινο χρυσό” και τις κατάλληλες κλιματικές συνθήκες στις δεκαετίες του ‘50 δημιουργήθηκαν 2 εργοστάσια μεταποίησης κόκκινης πιπεριάς στην Αριδαία.
Σήμερα, δύο νέα παιδιά αποφάσισαν να ιδρύσουν την Almopia Terra, με σκοπό να παράγουν και να τυποποιούν κόκκινο πιπέρι με νέες μεθόδους, διατηρώντας την ποιότητα, τη γεύση, το χρώμα αλλά και τον βιολογικό χαρακτήρα της παραγωγής!