Ποιο ζώδιο δεν… γερνάει με τίποτα; Οι αστρολόγοι «μίλησαν»

6 Δεκεμβρίου 2018 16:54

Πόσο χαίρομαι που έχω ωροσκόπο, Αφροδίτη, Σελήνη και Κρόνο σε αυτό το ζώδιο… Πόσο, όμως. Σε αυτό ανήκουν οι αειθαλείς «Αλέξις Κόλμπι», η κούκλα και τώρα Joan Collins, αλλά και η εγχώρια σούπερ σταρ, η «Ζωζώ, για σένα ζω», όπως ήταν το μότο, Σαπουντζάκη. Αν, λοιπόν, ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων ή έχετε πολλούς πλανήτες πάνω του δύσκολα θα γεράσετε. 

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας. Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον πρώτο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο. Το ζώδιο είναι οι Δίδυμοι!

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Διδύμου, που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

Οι Δίδυμοι είναι συνήθως λεπτοί και ακόμα κι όταν δεν είναι ψηλοί, έχουν μακριά άκρα. Είναι αεικίνητοι και νευρικοί και το σήμα κατατεθέν τους είναι ότι  κουνούν πολύ τα χέρια τους όταν μιλάνε. Οι τυπικοί Δίδυμοι έχουν λεπτό θώρακα και μερικές φορές θώρακα που προεξέχει ελαφρά προς τα έξω.

Έχουν ψηλό μέτωπο και προεξοχές στους κροτάφους.Υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα μάτια τους, που είναι συνήθως σε αποχρώσεις του καστανού και είναι κι αυτά αεικίνητα και γρήγορα.

Η μύτη τους μοιάζει μ’ αυτήν του Κριού και είναι ίσια κι ένα τσακ μακρύτερη απ’ το κανονικό. Διατηρούν τη νεανικότητα τους ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, όταν, όμως  αρχίσουν να γερνάνε τα μάγουλα και το σαγόνι παρουσιάζουν χαλάρωση κάτω από το πιγούνι.