Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ αλά 70s της (καστανής πια) Αμαλίας Κωστοπούλου

3 Δεκεμβρίου 2018 16:51

Έχει περίπου τρεις εβδομάδες που σκούρυνε τα μαλλιά της. Ο λόγος για την μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, που, ως γνωστόν, σπουδάζει στην Αμερική. 

Η Αμαλία μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και πιο πολύ στη μαμά της και βέβαια έχει μπει στα τριπάκια της μόδας και του beaute από μπέμπα. Έτσι, λοιπόν, σου προτείνει ένα μακιγιάζ αλά 70s. Πώς θα το πετύχεις; Θα σου πω αμέσως.

Καταρχάς, άσε την επιδερμίδα σου όσο πιο κοντά στο φυσικό της χρώμα και πρόσθεσε ένα primer και στη συνέχεια make up στην ίδια απόχρωση. Ύστερα, πούδραρε τα μάτια σου -για να διατηρηθεί το μακιγιάζ που θα κάνεις αμέσως μετά- και ξεκίνα: μαύρο μολύβι, (*μέτρια γραμμή), με άνοιγμα προς τα πάνω στις άκρες. Ο λόγος; Θέλουμε το βλέμμα να γίνει λίγο πιο γατίσιο. Προχώρησε με τη σκιά: απλίκαρέ την σε σκούρα απόχρωση ή σε metallic στα καπάκια -κατά μήκος. Συνέχισε με τη μάσκαρα: όσο πιο σκούρα, τόσο καλύτερα. Το μαύρο, απλώς, θέλει καλό χτένισμα με το βουρτσάκι για να ξεχωρίζουν οι βλεφαρίδες και να μην μοιάζει… παστωμένο το μάτι. Έτσι, θα πετύχεις μεγαλύτερη «ένταση» και το βάθος στο βλέμμα σου.

Τέλος, πάμε στο κραγιόν: όσο πιο nude, τόσο καλύτερα. Επίλεξε, όμως, σατινέ υφή για να φαίνεται και ένα… τσακ. Μην ξεχνάς ότι στα 70s τα χλωμά χείλη ήταν top τάση. Αν, λοιπόν, θέλεις να κοπιάρεις το λουκ της Αμαλίας, ξέχνα το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. That’s it. Καλή επιτυχία.

Ντονατέλλα Αδάμου