Στο ισόγειο του παραδοσιακού ξενώνα Πορφυρούσα, άνοιξε ένας χώρος που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή ζεστός, λιτός, αλλά με χαρακτήρα.
Εδώ πρωταγωνιστεί το κρασί, και πιο συγκεκριμένα τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Πορφυρούσα. Η παραγωγή είναι μικρής κλίμακας, με σεβασμό στη γη και χωρίς χημικά. Τα σταφύλια καλλιεργούνται φυσικά, η οινοποίηση γίνεται με ήπιο τρόπο και κάθε ποτήρι που φτάνει στο τραπέζι κουβαλάει όλη τη φροντίδα και την αγάπη των ανθρώπων που το δημιούργησαν.
Το μενού περιλαμβάνει επίσης τσίπουρο παραγωγής τους, ενώ η συνοδεία είναι εξίσου προσεγμένη: μεσογειακά πιάτα, κάπως πικάντικα, λίγο διαφορετικά, με ντόπια υλικά και μια δημιουργική ματιά.